واژه های آسمانی ؛راهی به سوی آرامش

درباره ما


******* آیا می دانید: شما می توانید در مدت زمانی محدود ، بایادگیری کمتر از 2 درصد از کلمات قرآن ، معنای 82 درصد از کلمات به کار رفته در قرآن را فرا بگیرید؟قرآن کریم در مجموع از 87419کلمه تشکیل یافته است.از میان این کلمات،1257کلمه،بیش از 7 باز تکرار شده اند که تحت عنوان((کلمات پرکاربرد))نام گذاری می شوند.از این تعداد، 120 کلمه ،کلماتی هستند که ما فارسی زبان ها معنای آن را می دانیم(کلماتی نظیر الله ،شیطان،جهنم و...)و 1137کلمه دیگر با انکه کمتر از دو درصد از حجم قرآن را تشکیل می دهند ولی با توجه به تکرار زیاد ، بیش از 82 درصد قرآن (71575کلمه)از این کلمات تشکیل یافته است.لذا شما با یادگیری این کلمات ،به راحتی اکثر کلمات به کار رفته در قرآن کریم را معنا نموده و با این کتاب آسمانی انس می گیرید. در این وبلاگ این کلمات را آموزش خواهیم داد. *********** ان شاء الله بتوانم با این موضوعات به دین مبین اسلام خدمت کرده باشم. اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

دانلود اپلیکشن اندروید

دانـلـود اپـليکيشن انـدرويـد

موضوعات مطالب

آموزش سبک زندگی اسلامی به کودکان
آموزش نرم افزار های تولید محتوا برای ساخت محتوای قرآنی
وصیت نامه
نرم افزار اندرویدی وبلاگ

فیلم ها و کلیپ های مذهبی

حضرت محمد (ص) از نگاه کودکان

احادیثی از پیامبر اکرم حضرت محمد (ص )

ورود حضرت رسول (ص) به مکه )

دعای حضرت مهدی صاحب الزمان (عج)

زیارت حضرت محمد (ص)

واژه های آسمانی ؛ پیام های نورانی

سایت های قرآنی

سایت رهبری - وبسایت ختم قرآن - شورای عالی قرآن - رادیو قرآن - نمایشگاه سیار قرآن - نور مبین - صلات

برچسب‌ها

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناًحَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
قرآن انلاین وب سایت ختم قرآن اهمیت فضای مجازی صراه مستقیم را در نماز جستجو کنید قرآن ، پرچم نجاتبخش ، كتاب عبرت و آموزش و بيان و تبيان است

به وبلاگ واژه های آسمانی ؛ پیام های نورانی خوش آمدید.مخاطبان اصلی ما والدین ، معلمان و دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی می باشند؛ از این که از تمامی بخش ها دیدن می نمایید متشکریم.

شما چشم ها چه دیدیت؟

 

خداوندگار:

 

از دیدن و اندیشیدن به دل،شما را خواهند پرسید.

 

امام سجاد(ع):

 

و اما حق چشمت این است که ان را از انچه بر توحلال نیست فرو بندی و مبتذلش نسازی (و به کارش نبری) مگر برای جای عبرت اموزی که دیده ات را بدان بینا کنی یا به وسیله ان از دانشی بهره مند شوی ؛ زیرا چشم دروازه عبرت اموزی است.

 

 

روزت چگونه سپری شد؟

 

امام علی (ع):

 

در پایان روز خود را چنین خطاب کند:ای نفس!امروز روزی بود که گذشت و هرگز بر نمی گردد و خداوند از ان روز سوال می کند که چگونه ان را گذراندی و در ان روز چه کردی ؟آیا به یاد خدا بودی و او را ستایش کردی؟

 

 

زیبا رو چرا گناه کردی؟؟

امام صادق(ع): در روز قیامت زنانی را که به واسطه زیبایی به گناه افتاده اند ، پیش می آورند و از آنها می پرسند : چرا دچار گناه شدی؟

می گویند :پروردگارا زیبایی صورت باعث شد که ما مغرور شویم و دچار لغزش و گناه شویم ، آنوقت مریم(ع) را می آورند و از آنها می پرسند : شما زیباتر هستید ، یا مریم؟او با این زیبایی و جمال ، دچار فتنه نشد .

و نیز مردان زیبایی را که جمالشان آنها را به گناه کشانده می آورند و یوسف(ع) را نیز حاضر می سازند و خطاب می شود ؛ آیا شما زیباترید یا یوسف ؟که با این همه زیبایی دچار فتنه زنان نشد.

 

چگونه هم نشینی بودی؟؟

 

 

 

امام سجاد (ع):

 

 

 

حق هم نشین این است که با او نرم باشی و در گفت وگوی با وی خوش رفتاری کنی و داد ورزی؛ یکباره دیده از او برنگیری و در گفتگوی با او در پی فهماندن به وی باشی . اگر تو بر او وارد شدی می توانی برخیزی ؛ و اگر او برتو وارد شد اختیار با اوست ، روا نیست بدون اجازه او برخیزی.

 

نمی پرسیم :پسر کیستی؟

 

 

امام صادق (ع):

 

 

 

هر گاه دمیده شود صور اسرافیل و قیامت قائم شود ، مدار به عمل صالح است و از همه کس در آن روز از عمل می پرسند و از هیپکس نسبت نمی پرسند که پسر کیستی؟و پدر کیستی؟و به که منسوبی؟بلکه مناط اعتبار در آن روز ، عمل صالح است و از عمل سوال کرده میشود.

 

 

 

 

 

 

 

 

.پیکرت را چگونه فرسوده کردی؟

 

 

 

حضرت علی (ع):

 

 

 

فردای قیامت که فرا میرسد ، هیچ بنده ای گامی بر نمی دارد  مگر اینکه پیش از آن ، چهار چیز از او می پرسند :....از جسدش که در چه کاری آن را کهنه و فرسوده ساخته است.

 

 

 

.الگوی تو در زندگی که بود؟

 

 

 

امام صادق(ع):

 

 

 

ما(خداوند) در روز قیامت ؛ هر کسی را با امامش میخوانیم، اگر امام و پیشوای او در دنیا ، به حق باشد افعال و اعمال ایشان را قبول می کنیم ، و اگر متابعت امام باطل کرده باشد ، عمل هایش را رد می کنیم.

 

 

تاختنت برای چه بود؟

 

 

 

حضرت جواد علیه السلام:

 

 

 

شخصی به اموال آل محمد ؛ یتیمان ، مساکین ، فقرا و در راه ماندگان می تازد  و می خورد سپس می آید و می گوید : مرا حلال کن !گمان می کند من می گویم:نمی کنم؟!(من میگویم حلالت باد) ولی به خدا که در روز قیامت ، خدا از آنها بدون مسامحه ، سوال خواهد کرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

ناروا داشتی ؟

 

 

 

پیامبر اعظم (ص):

 

 

 

هرکس به ناروا ، همسایه ی خود را آزار دهد ، خداوند بو یا نسیم بهشت را بر وی حرام گرداند ، و جایگاه او دوزخ خواهد بود ، متوجه باشید که خداوند عزیز از حق همسایه سوال خواهد کرد ، و هر کس حق همسایه را رعایت نکند  و آن را ضایع سازد ، از ما مسلمین نخواهد بود.

 

 

 

 

 

 

 

موضوعات مرتبط : بیست سوال در قیامت
نویسنده رضااتابک در پنج شنبه 12 شهريور 1394 |

کارکردهای فرهنگی مسجد در سیره پیامبر اعظم(ص)

 گفتار اول:جنبه معنوی فرهنگ

عملکرد مهم مساجد در بهسازی محیط اجتماعی و نیاز معنوی میان انسان و معبود یکتا از دیرباز ،بیانگرنقش بسزایی است

نویسنده رضااتابک در پنج شنبه 12 شهريور 1394 |

گفتاردوم:انجام فعالیت های فرهنگی درمساجد وآغاز آن ازمسجدالحرام

اهمیت و نقش حساس مساجددوره پیامبر خصوصامسجدالحرام هرگز از نگاه ایشان پوشیده نبود.

نویسنده رضااتابک در پنج شنبه 12 شهريور 1394 |

گفتار سوم:نقش فرهنگی مسجدالحرام پیش از هجرت پیامبر

کعبه و مسجد الحرام از دیرباز جایگاه گردهمایی مردم بود .مشرکان قریش ،بازرگانان و مسافرانی که از اطراف مکه به این شهر می امدند ،پیش از اسلام نیز بر پایه اعتقادات خاص خود برای پرستش بت ها یا طواف خانه خدا ؛گرد کعبه در مسجد الحرام حضور می یافتند.

نویسنده رضااتابک در پنج شنبه 12 شهريور 1394 |

گفتارچهارم:نقش فرهنگی مسجد پس از هجرت پیامبراعظم

پس از هجرت پیامبر اکرم به مدینه و بنا نمودن مسجد النبی ،فصلی نوین در اموزش و فعالیت ها ی فرهنگی مسلمانان اغاز شد.تلاش های فرهنگی در مدینه پیش از هجرت پیامبر اکرم به ان شهر و قبل از بنای مسجدنیز سابقه داشته است.با این حال نقش مسجدر فعالیت های فرهنگی اموزشی پس از ورود پیامبر اعظم به مدینه و بنای مسجد ،هرگز با قبل از ان شایان مقایسه نیست.با بنای مسجدالنبی در واقع،نه فقط معبد و پرستش گاهی ساخته شده ؛که دانشگاهی فعال و سرشار از شور و نشاط علمی نیز پی ریزی شده است.

نویسنده رضااتابک در پنج شنبه 12 شهريور 1394 |

سوره مبارکه حجّ

تشریف شدن به حج ، اعطای حسنات، و سقوط حاکم ستمگر.

 

سوره مبارکه مومنون

عاقبت به خیر شدن،به بهشت رفتن ، تنفر از شراب

 

سوره مبارکه نور

بیمه شدن دارایی و زنان،آمرزش گناهان و اعطای حسنات

 

سوره مبارکه فرقان

رهایی از عذاب دوزخ،آمرزش گناهان ، رفتن به بهشت

 

سوره مبارکه طس های سه گانه

(منظور سوره های شعراء ،نمل و قصص است)

امام صادق ع فرمودند :هر کس طس های سه گانه را در شب جمعه بخواند ، از اولیای خدا و در جوار رحمت پروردگار و تحت همایت او خواهد بود و در دنیا هرگز به او رنج نرسد،و در اخرت به قدری از بهشت به او می دهند که خشنود می گردد ،بلکه بیشتر از خشنودی اوست.

 

سوره مبارکه شعراء

قرار گرفتن در زمره اولیای الهی ، عدم ابتلا به مشکلات،رفتن به بهشت،اعطای حسنات،رسیدن به پاداش خواندن کتب الهی،مصون ماندن در برابر بلایا،شفا از بیماریها و دستیابی به گنج.

 

سوره مبارکه نمل

اعطای حسنات،در امان ماندن خانه از مار و حیوانات موزی

 

سوره مبارکه قصص

اعطای حسنات ، شهادت به راستگویی ،رفع درد ها و بیماریها.

 

سوره مبارکه عنکبوت

دوری از گناهان،اعطای حسنات،رفع بیماریها،شادابی قلب.

 

سوره مبارکه روم

اعطای حسنات ، یافتن گمشده،

امام صادق ع فرمودند:هر کس در شب 23 ماه رمضان سوره عنکبوت و روم را بخواند از اهل بهشت خواهد بود و این دو سوره نزد خدا جایگاهی عظیم دارند و نیز در مورد فواید این سوره ها سوگند یاد کرده اند.

 

سوره مبارکه لقمان

مصون ماندن از شر شیطان،همنشینی با لقمان حکیم در قیامت،اعطای حسنات،رفع بیماریها و درد ها،قطع خونریزی بدن.

 

منبع:گشایش معنوی از مریم بازبندلیسه وردی.انتشارات ارمغان سبز.1390

موضوعات مرتبط : سوره های حج تالقمان
نویسنده رضااتابک در پنج شنبه 12 شهريور 1394 |

سوره مبارکه یوسف

زیبایی چهره،رفع هراس،قرارگرفتن در زمره صالحین،رهایی از سختی مرگ،در امان ماندن از چشم زخم،دست یافتن به قدرت و مکنت،برآورده شدن حاجات

 

سوره مبارکه رعد

رهایی از صاعقه،ورود به بهشت،رسیدن به مقام شفاعت  برای خاندان خویش،کمک به انقلاب علیه ظالمان،اعطای حسنات

 

سوره مبارکه ابراهیم

رفع فقر و مصیبت،جلوگیری از وحشت و گریه کودک،آسان گرفتن کودک از شیر مادر،اعطای حسنات،رفع ناراحتی کودک

 

سوره مبارکه حجر

اعطای حسنات،رفع فقر و مصیبت،ازدیاد شیر مادر،ازدیاد رزق و حسن خرید و فروش

 

سوره مبارکه نحل

عدم بازخواست در روز قیامت،منزل گرفتن در بهشت،رفع انواع بلایا،ثمردادن درختان،سرکوب نمودن دشمنان

 

سوره مبارکه اسراء(بنی اسرائیل)

توفیق درک هنگام ظهور حضرت مهدی،خطا نرفتن تیر،به سخن آمدن کودک،قابل تحمل شدن سختی ها

 

سوره مبارکه کهف

بیدار شدن به موقع از خواب ،ترک این دنیا به مقام شهید، بخشیده شدن گناهان، نورانیت باطن،رفع تنگدستی،امان یافتن از آزار و اذیت،دور شدن آفات،قرار گرفتن در بهشت،در امان ماندن از فتنه،کفاره بر گناهان

 

سوره مبارکه مریم

به دست اوردن ثروت و فرزند،قرار گرفتن در زمره اصحاب حضرت عیسی در روز موعود، رسیدن به شوکت سلیمان نبی در قیامت.اعطای حسنات،رویت خوابهای نیکو،جلوگیری از دستبرد دزدان،رفع ترس،خیر و برکت در خانه،دور شدن حوادث ناگوار از خانه

 

سوره مبارکه طه

اعطای پاداش نیکو در آخرت همانند پاداش مهاجرین و انصار، ایجاد صلح،پاسخ مثبت در خاستگاری،در امان ماندن در مقابل زورمداران،اجابت خواسته ها،خواستگار یافتن دختر،اسن شدن ازدواج

 

سوره مبارکه انبیاء

همنشینی با انبیاء در بهشت، رسیدن به مقامات دنیوی،رفع بی خوابی،

امام صادق ع فرمودند:هر کس این سوره را با اشتیاق بخواند مانند کسی خواهد بود که با همه پیامبران در بهشت های پرنعمت همدم است و در زندگی دنیا ، در نظر مردم با هیبت خواهد بود.

منبع:گشایش معنوی از مریم بازبندلیسه وردی.انتشارات ارمغان سبز.1390

نویسنده رضااتابک در پنج شنبه 12 شهريور 1394 |

خواص اجمالی سوره های قرآن

سوره مبارکه فاتحه

افزایش مال و ثروت،زنده شدن مرده،ارامش بخش درد ها،کلید بهبودی،برآورده شدن حاجات ، درمان بیماری ها،رهایی از عذاب فرشتگان نورده گانه.بخشش گناهان،هموار گشتن راه ورود به بهشت در عبور از پل صراط،امرزش گناهان پدر و مادر.

 

سوره مبارکه بقره

افزایش خیر و برکت،دوری از شیطان،شفای دیوانه.پیامبر اکرم فرمودند:اموختن و خواندن سوره بقره خیر و برکت است.همچنین از امام صادق روایت است که فرمودند :هر کس سوره بقره و آل عمران را بخواند ،روز قیامت این دو سوره مانند دو قلعه یا دو عبا یا دو سایبان بر او سایه می افکنند.

 

سوره مبارکه آل عمران

در امان ماندن از آتش دوزخ.،درود فرشتگان بر او،برپاشدن درخت،سهولت زایمان،ازدیاد روزی،اسان شدن مشکلات،رفع قرض(دیون)

 

 

سوره مبارکه نساء

اعطای پاداش الهی،رسیدن به پاداش صدقه در راه خدا،رهایی از فشار قبر

 

سوره مبارکه مائده

استقامت در توحید.تعطای حسنات،بخشش گناهان،

 

سوره مبارکه انعام

درمان بیماری ،ستوده شدن و محافظت توسط فرشتگان تا قیامت.استجابت حاجات،نرفتن به دوزخ،رفع مالیخولیا،دفع بلایا.

امام صادق ع فرمودند:سوره انعام یک بار فرود امد و هفتاد هزار فرشته آن را مشایعت کردند تا اینکه بر محمد ص نازل گردید،پس آن را بزرگ شمارید زیرا نام خداوند در هفتاد جای آن آمده است..اگر مردم میدانستند که در آن چه فضیلتی است هرکز تلاوتش را ترک نمی کردند.

هرکس را حاجتی باشد و چهل و یک بار این سوره را بخواندحاجتش براورده شود و اگر دریک بخش میسر نگردد در چند مجلس بخواند،ویا با جمعی بخواند،حاجتش برآورده و امرزیده می شود ان شا الله.

 

سوره مبارکه اعراف

رهایی از بازخواست روز قیامت،همنشینی با حضرت آدم (ع)،مصونیت در مقابل درندگان و دشمنان.

 

سوره مبارکه انفال

درامان ماندن از نفاق،شرمندگی دشمنان،قرارگرفتن درزمره کسانی که شفاعت پیامبر درقیامت شامل حالشان میگردد،محافظت در برابر دشمن ،پیروزی درجنگ ها،درود فرشتگان.

 

سوره مبارکه توبه

مصونیت از نفاق،محافظت از آتش،جلوگیری از دستبرد دزدان،اعطای حسنات،رفع جهل،تقرب به خدا،رفع پیری،اشناشدن معایب اخلاقی خود.

 

سوره مبارکه هود(ع)

اعطای حسنات،رستگاری در روز قیامت و برانگیخته شدن در زمره انبیائ،بخشوده شدن گناهان،استعانت از خداوند،پیروزی بر دشمنان،بیمناک شدن دشمنان از او ،نایل شدن به مقام شهید در روز قیامت.

 

منبع:گشایش معنوی از مریم بازبندلیسه وردی.انتشارات ارمغان سبز.1390

موضوعات مرتبط : سوره فاتحه تا هود(ع)
نویسنده رضااتابک در پنج شنبه 12 شهريور 1394 |

پاداش نیکوکاران

اِنَّ اللهَ یُدخِلُ الَّذینَ آمَنوا وَعَمِلوا الصّالحاتِ،جَنّاتٍ تَجری مِن تحتِهاالاَنهارُ(محمد:12)

همانا خدا داخل می کند،کسانی را که ایمان آورده و کارهای نیک انجام دادند (می دهند)،در باغ هایی که جاریست از زیر آنها رود ها.

موضوعات مرتبط : آسمان ششم
نویسنده رضااتابک در پنج شنبه 12 شهريور 1394 |

اتمام مهلت ها

فَیَومیذٍ لایَنفَعُ الّذینَ ظَلَموا مَعذِرَتُهُم(روم:57)

پس آنروز برای کسانیکه ستم کردند عذرخواهی شان سودی ندارد.

موضوعات مرتبط : آسمان هفتم
نویسنده رضااتابک در پنج شنبه 12 شهريور 1394 |

مجال برای بدکاران

وَمَن کانَ یُریدُ حَرثَ الذُّنیا نُؤتِهی منها،وَمالَهو فی الآخِرَةِ مِن نَصیبٍ.(شوری:20)

و هر کس کشت دنیارا می خواهد ،به او از آن می دهیم و نیست برای او در آخرت بهره ای.

موضوعات مرتبط : آسمان هفتم
نویسنده رضااتابک در پنج شنبه 12 شهريور 1394 |

آخرین پیامبر(ص)

ماکانَ مُحَمَّدٌ اَبا اَحَدٍ مِن رِجالِکُم،وَلکن رَسولَ اللهِ وَ خاتَمَ النَّبِیّینَ(احزاب :40)

محمد پدر هیچ یک از مردان شما نیست،بلکه رسول خدا و خاتم پیامبران است.

موضوعات مرتبط : آسمان هشتم
نویسنده رضااتابک در پنج شنبه 12 شهريور 1394 |

رَبَّنا اِنَّنا سَمِعنا مُنادِیًا یُنادی لِلایمانِ ، اَن آمِنوا بِرَبِّکُم فَآمَنّا (آل عمران:193)

پروردگارا،براستی ما شنیدیم (صدای)منادی(تو) را که فرامی خواند به ایمان که ایمان بیاورید به پروردگارتان ،پس ما نیز ایمان آوردیم.

موضوعات مرتبط : آسمان هشتم
نویسنده رضااتابک در پنج شنبه 12 شهريور 1394 |

نیرنگ کافران

وَ ما کَیدُ الکافِرینَ اِلّا فی ضَلالٍ(غافر:25)

و نیست نیرنگ کافران جز در گمراهی.

موضوعات مرتبط : آسمان نهم
نویسنده رضااتابک در پنج شنبه 12 شهريور 1394 |

قدرت بی نظیر

یَدُ اللهِ فَوقَ اَیدیهِم(فتح :10)

دست(قدرت)خداوند بالای دست های آنان است.

موضوعات مرتبط : آسمان نهم
نویسنده رضااتابک در پنج شنبه 12 شهريور 1394 |

رسالت پیامبر

وَانزلنا اِلیکَ الذّکرَ،لِتُبَیِّنَ لِلنّاسِ ما نُزِّلَ اِلَیهِم، وَ لَعَلَّهُم یَتَفَکَّرونَ(نحل:44)

و قرآن را بر تو نازل کردیم تا برای مردم روشن سازی آنچه را که بر آنان نازل شده ،تا شاید اندیشه کنند.

موضوعات مرتبط : آسمان نهم
نویسنده رضااتابک در پنج شنبه 12 شهريور 1394 |

زمامدار مومنان

اَلنَّبِیُّ اَولی بِالمُومِنینَ مِن اَنفُسِهِم(احزاب:6)

پیامبر به (تصرف و تصمیم گیری در امورِ) مومنان از خودشان سزاوار تر است.

موضوعات مرتبط : آسمان نهم
نویسنده رضااتابک در پنج شنبه 12 شهريور 1394 |

کتمان حقایق

فَبِاَیِّ آلاءِ رَبِّکُما  تُکَذّبانِ(الرَّحمن:13)

پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را تکذیب می کنید

موضوعات مرتبط : آسمان دهم
نویسنده رضااتابک در پنج شنبه 12 شهريور 1394 |

سرگیجه های مرگ

وَجاءَت سَکرَةُ المَوتِ بِالحَقِّ ، ذلِکَ ما کُنتَ مِنهُ تَحیدُ (ق:19)

و بیهوشی مرگ آمد ؛ این است آنچه از آن گریزان بودی.

موضوعات مرتبط : آسمان دهم
نویسنده رضااتابک در پنج شنبه 12 شهريور 1394 |

بنده ی نیک،کتاب نیک

اَلحمدُللهِ الذّی  اَنزَلَ عَلی عَبدهِ الکِتابَ،وَلَم یَجعَل لَه و عِوَجًا (کهف:1)

ستایش خدایی را که فرو فرستاد بر بنده اش،کتاب(آسمانی) را و قرار داد برای آن (هیچ گونه) کژی (و ناراستی).

موضوعات مرتبط : آسمان دهم
نویسنده رضااتابک در پنج شنبه 12 شهريور 1394 |

 

السلام علیک یا علی بن موسل الرضا

موضوعات مرتبط : مناسبت های مذهبی
نویسنده رضااتابک در جمعه 6 شهريور 1394 |

*همراه نشدن جاهلان

قالَ قَد اُجیبَت دَعوَتُکُما فَاستَقیما وَلا تَتَّبِعانِّ سَبیلَ الَّذینَ لا یَعلَمونَ(یونس:89)

(خدابه موسی (ع)وهارون(ع))فرمود:دعای شما دو نفر(درباره ی نفرین فرعون)اجابت شد،پس پایداری کنید و از راه کسانیکه نمی دانند هرگز پیروی نکنید.

موضوعات مرتبط : آسمان دهم
نویسنده رضااتابک در پنج شنبه 5 شهريور 1394 |

*پیامی برای جوانان

وَلیَستَعفِفِ الّذینَ لایَجِدونَ نِکاحًا،حَتّی یُغنِیَهُمُ اللهُ مِن فَضلِهی(نور:33)

و کسانیکه امکانی برای ازدواج نمی یابند ،بایدپاکدامنی پیشه کنند تا خداوند از فضل (وعنایت)خود آنان را بی نیاز گرداند.

موضوعات مرتبط : آسمان دهم
نویسنده رضااتابک در دو شنبه 2 شهريور 1394 |

*راه میانه

وَلاتَجعَل یَدَکَ مَغلولَهً اِلی عُنُقِکَ،وَلا تَبسُطها کُلَّ البَسطِ(اسراء:29)

و هرگز دستت را(چون بخیلان)بر گردنت قرار مده (نبند)؛وبیش از حد (نیز) دست خود را مگشای

موضوعات مرتبط : آسمان دهم
نویسنده رضااتابک در یک شنبه 1 شهريور 1394 |

حدیث روز

اى فرزنـــد آدم! به پدر و مــادرت نیكى كن و صله رحــم داشته باش تا خداوند، كــــــارت را آســان و عمــــرت را طولانى بگردانــد. پــروردگــارت را فرمان ببر تا خردمند به شمـــار آیى و از اونافرمـــانى نكن كه نادان شمرده مى شوى. // پیامبر اکرم (ص)

نویسندگان

سایت های مراجع

آرشیو مطالب

پیوندهای وبگاه


تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان واژه های آسمانی،پیام های نورانی  و آدرس   yareasamani.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

yareasamani.loxblog.com





دانشنامه سوره های قرآن

سوره قرآن

همگام با کتاب

--کتاب پیوند جوان با نماز--
معرفي و دانلود کتاب پيوند جوان با نماز

در اين کتاب پس از تبيين ميزان اهميّت نماز در زنـدگي، پـاسخــگوي بـرخي از شبهات جـوانـان عـزيـز در امـر نمـاز بوده، و عوامل مهمّي که مي ­تواند زمينه­ي دوري آن­ ها از نماز و عبادت را فراهم ­سازد، مورد بررسي قرار خواهيم داد. اين کتاب علاوه بر آن که در پـيـونـد جـوان بـا نـماز راه­ گشاي خوبي اسـت، مي­ تواند به عنوان متن آمـوزشي جـهـت مـربـيـان عـزيـز و دلسوز هم مورد استــفــاده قــرار گــيــرد
--کتاب ژرفاي نماز--
 کتاب ژرفاي نماز

کتاب از ژرفاي نماز از حضرت آيه الله خامنه اي بـه صــورت فـايــل پــي دي اف, كتاب الكترونيكي به زبان فارسي براي مطالعه همگان اماده دانلود شده است اين كتاب داراي 22 صــفــحـــه اســـت
360 رنگ
جشنواره فرهنگی
صفحه اصلی
پروفایل
قرآن آنلاین